En liten saluhall i Stora Skedvi

By 24 augusti, 2017september 25th, 2017Artikel

Så brukar vi fortfarande kalla Visthusboden, trots att vi sedan våren 2016 finns i nya och större lokaler här i den gamla knäckebrödsfabriken i Stora Skedvi.
Hos oss i Visthusboden hittar du produkter från leverantörer som framställer dem med kärlek och omsorg, många av dem inom en radie av några kilometer. Här finns hängmörat kött från byns bönder och våra egna charkprodukter som förädlas i trakten till himmelskt goda korvar och andra tilltugg. Köttet slaktas och styckas också i trakten, vilket innebär minskad stress för djuren, högre köttkvalitet och minsta möjliga miljöpåverkan.

milk_1200

Du kan också köpa mjölk på glasflaska från en ekologisk mjölkgård som ligger en knapp kilometer härifrån och andra härliga och lokala delikatesser. Hyllorna är fyllda med saft, sylt, honung, ostar, oljor, choklad och mycket andra godsaker. Utöver allt detta så har vi också fabriksförsäljning av Skedvi Bröd.

Kvalitet och smak är våra ledord, och även om större delen av vårt utbud produceras i liten skala på nära håll, hittar du även långväga godsaker som vi tycker om! Vi törs lova att både öga och gom får sitt lystmäte i vår saluhall i den vackra bygden Stora Skedvi.