Besök oss i Stora Skedvi

Den gamla fabriken Kulinariet är ett centrum för lokalt och småskaligt mathantverk och ett populärt besöksmål för dig som älskar god och bra mat med kvalité. Här finns knäckebrödsbageriet Skedvi Bröd och Stora Skedvi Mejeri.

Här finns också en restaurang där fokus ligger på närproducerat och goda smaker. I restaurangen serveras kulinariska luncher i trivsam industrimiljö, varje dag som Kulinariet har öppet, kl 11-15. Restaurangen har även öppet fredagkvällar från kl 18 (köket stänger kl 21). Bord bokas för fredagkvällar eller för grupper om 8 pers eller mer, med Emma på 076-1160200 eller på restaurangen@kulinariet.se.

Vi välkomnar också små och stora grupper som vill ha en annorlunda och trevlig stund tillsammans med matkultur i centrum. Läs mer under rubriken Grupp, konferens & event här nedanför.

Äta hos oss

Goda smaker, hög kvalité och lokala råvaror så långt det är möjligt, det är vårt fokus. I restaurangen här i vår gamla fabrik, tillagas maten med kärlek och respekt för både producenter och råvaror. Som närmaste granne finns Forsa Gård som levererar fläskköttet. Pollacks Gård, vars nötkött förgyller menyn, ligger på andra sidan Dalälven några kilometer längre bort. Här serveras kulinariska luncher i trivsam industrimiljö, varje dag som Kulinariet har öppet, kl 11-15. Restaurangen har också öppet fredagkvällar från kl 18 (köket stänger kl 21). Bord för fredagkväll eller för sällskap om 8 personer eller fler, bokas med Emma på tel 076-1160200 eller på restaurangen@kulinariet.se. Emma och Linus med personal hälsar dig varmt välkommen.

 

Grupp, konferens & event

Vår gamla fabrik Kulinariet, är ett spännande besöksmål. Bjud in din personal och dina affärsbekanta eller samla vännerna. Välkommen att besöka oss som större eller mindre sällskap!

Den fina industrimiljön blir den perfekta mötesplatsen för konferensen eller mötet och kan kombineras med lunch eller middag. Varför inte avsluta dagen med att prova livet som bagare och grädda ert eget knäckebröd med bagarna under en Bagarkväll?

På dagtid erbjuds visning av vår fabrik, då vi berättar den spännande historien om Skedvi Bröd och Kulinariet. I samband med det kan lunch eller kaffe avnjutas och delikatesser inhandlas i saluhallen.

Våra Bagarkvällar bjuder på både värme och trivsel! Du och dina vänner/ affärsbekanta får prova på att grädda ert eget knäckebröd, äta gott och umgås medan elden i ugnarna knastrar och värmer. Om du har särskilda önskemål för ditt grupparrangemang, om du vill veta mer om oss eller boka, maila till bokning@kulinariet.se .
Grupper förbokas alltid.

Prislista Grupp, konferens & event

Vi skräddarsyr gärna ert event efter era önskemål. Om önskemålen avviker från vårt grundutbud som du ser här nedanför, kontakta oss på bokning@kulinariet.se för prisuppgift. Saluhallen Visthusboden är öppen tisdag-fredag kl 10-18, lördag kl 10-16. Gräddning av bröd i bageriet sker vanligtvis onsdag-fredag kl 10-17.

Tidsåtgång Aktivitet Ingår Pris/person*
45 min Visning Vi berättar om vårt knäckebröds historia. 70 kr
 1 tim Visning + fika Som ovan + kaffe och mjukbulla i bageriet. 100 kr
1 tim Visning + provsmakning Vi berättar om vårt knäckebröds historia och bjuder på provsmakning ur vårt sortiment. 150 kr
1,5 tim Visning + lunch Vi berättar om vårt knäckebröds historia och serverar lunch. 230 kr
2 tim Bara baket Tillsammans med bagarna gräddar du ditt eget knäckebröd och får höra vårt knäckebröds historia. 590 kr
3,5-4 tim Bagarkväll ** Tillsammans med våra bagare gräddar du ditt eget knäckebröd, provar mjukbulla och äter middag. Från 890 kr

* Gäller för grupper om 8-24 personer. Pris inkl moms.
** Bagarkväll är bokningsbar för grupper onsdagar, torsdagar och fredagar kvällar. Minimum 8 personer.