Besök oss i Stora Skedvi

Den gamla fabriken där Visthusboden och Skedvi Bröd huserar, är ett populärt besöksmål för alla som gillar god mat med en bra historia. Byggnaden som numera heter Kulinariet har utvecklats till ett centrum för lokalt småskaligt mathantverk. Här finns också Fredrikslunds Gårdsmjölk och härifrån utgår Dalakassen som förser dalfolket med middagsmat, självklart med fokus på råvaror från våra lokala leverantörer. Varmt välkommen!

Vi välkomnar också gärna grupper, både små och stora, som vill ha en annorlunda och trevlig stund tillsammans med matkultur i centrum. Läs mer under rubriken ”Grupper & Event” här nedanför.

Fika och äta

När du besöker oss i Visthusboden kan du även ta tillfället i akt att ta en fika eller äta en lunch. Här finns hembakta små godsaker till kaffet och lunchen är närproducerad och säsongsbetonad. Somriga dagar kanske en glass ifrån trakten lockar mer? Slå dig ner och njut i vår fina fabriksmiljö eller gå ner i knäckebrödsbageriet Skedvi Bröd som finns i änden av lokalen.

Under dagarna som brödbaket är igång ser du brödet gräddas av våra skickliga bagare samtidigt som du hör spraket och känner värmen från elden i ugnarna. Det bjuds på härligt varm och god mjukbulla med smör på – en sann njutning! Bakdagar är vanligtvis onsdag-fredag samt sista helgfria lördagen varje månad. Vi har öppet tisdag-fredag kl10-18 och lördag kl10-15.

Varmt välkommen.

Grupper & Event

Vår gamla fabrik, som numera går under namnet Kulinariet, är ett spännande besöksmål. Här finns vår saluhall och knäckebrödsbageriet Skedvi Bröd. Bjud in din personal och dina affärsbekanta eller samla vännerna till en bagarkväll hos oss tillsammans med Skedvi Bröd. Vi törs lova en annorlunda kväll! Med elden som sprakar och värmer, buffé med lokala delikatesser och knäckebrödsbak är vår bagarkväll ett uppskattat event, olikt de flesta andra, i både affärssammanhang och för privata sällskap. Vi törs lova att trivseln kommer att infinna sig! Om du föredrar ett dagsevent så kan vi självklart ordna det också.

Vi skräddarsyr event efter era önskemål på dagtid eller kvällstid och har erfarenhet av både små och stora grupper.  Du kan läsa mer här eller kontakta Jonas på bokning@kulinariet.se så får du veta mer. Grupper förbokas alltid.

Grupper & Event Prislista 2018

Vi skräddarsyr gärna ert event efter era önskemål. Om önskemålen avviker från vårt grundutbud som du ser här nedanför, kontakta oss på bokning@kulinariet.se för prisuppgift. Saluhallen Visthusboden är öppen tisdag-fredag kl10-18 samt lördag kl10-15. Gräddning av bröd i bageriet sker vanligtvis onsdag-fredag kl10-17 samt sista lördagen i varje månad kl10-14.

Tidsåtgång Aktivitet Ingår Pris/person*
45 min Visning Vi berättar om våra verksamheter: Visthusboden, Dalakassen, Kulinariet, Skedvi Bröd. Historia och framtidsplaner. 80 kr
 1 tim Visning + fika Som ovan + kaffe och mjukbulla i bageriet. 100 kr
1 tim Visning + provsmakning Vi berättar om våra verksamheter samt bjuder på provsmakning ur vårt sortiment. 150 kr
1,5 tim Visning + lunch Vi berättar om våra verksamheter samt serverar lunch. 210 kr
3,5-4 tim Bagarkväll ** Tillsammans med våra bagare gräddar man sitt eget bröd, äter Skedvi-Tapas och mjukbulla. 890 kr

* Gäller för grupper om 8-24 personer. Pris inkl moms.
** Bagarkväll är bokningsbar för grupper onsdagar, torsdagar och fredagar kl18, samt sista helgfria lördagen i varje månad kl15. Minimum 8 personer.